#6 Veckans poddavsnitt med Linda Berggren
PUBLICERAD 2021-06-27

#6 Veckans poddavsnitt med Linda Berggren

Vad händer när man bjuder in den bästa djurtränaren från Kolmården till en ledarskaps-podd? Man får ett avsnitt som bjuder på en oväntad vinkling kring beteenden, positiv förstärkning och motivation från djurvärlden.

Linda Berggren visar genom en elegant berättelse att utveckling sker bäst i en miljö där vi utgår ifrån hur just DU motiveras. Ett ”måste-avsnitt” för alla chefer (som dessutom kanske är hundägare!).

PODCASTAVSNITT

#6 ”Har du rastat hunden?”

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podcasten #nytttänk:

#nytttänk vill med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till bättre ledarskap. De 10 avsnitten i säsong 1 sträcker sig från Sveriges kanske hetaste ledarskapsforskare till en svensk 41-årig kvinna som på plats i Tyskland nu tar över som VD för Mercedes-Benz Trucks, och på något sätt får man in en delfintränare samt musikgruppen Mando Diao däremellan tillsammans med en massa andra värdefulla vinklingar av ett bättre ledarskap.


Sommarläsning

I sommar bjuder vi dig som läser HRnytt på fri läsning av Chef & Ledare Magasin. Nedan kan du ladda ner ditt magasin.

Ur magasinet:
Svante Gabrán berättar om resan med skönhetsvarumärket Xlash som blev en retailsuccé. Linus Jonkman går på djupet om vad som format honom i livet och reder ut begreppen introvert och extrovert ledarskap. Han ger oss en insikt i fördelarna med det introverta ledarskapet. I magasinet hittar du också krönika, forskning och trender. 

Trevlig sommarläsning!

 

Ladda ner filen

Chef & Ledare Magasin

Dela på Facebook : #6 Veckans poddavsnitt med Linda Berggren
Dela på Twitter : #6 Veckans poddavsnitt med Linda Berggren
Dela på Linkedin : #6 Veckans poddavsnitt med Linda Berggren