Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev

En fjärdedel av alla tjänstemän oroar sig över att inte bli återbetalda för egna utlägg

Svenskarna stressar allt mer över privatekonomin, och utläggen gör inte saken bättre. Tjänstemän ligger ute med tusentals kronor per år och oron över att inte få betalt i tid, eller över huvud taget, är mer utbredd i yngre åldersgrupper och bland kvinnor. Är det dags att tänka om kring egna utlägg?


Så hittar du balansen mellan ett aktivt arbetsliv och återhämtning

Ett av de allra vanligaste tecknen på att vi behöver återhämta oss är att vi blir trötta. Inga konstigheter med det. Det blir vi varje dag, eftersom vi måste återhämta oss varje dag. Men när tröttheten tar över på så sätt att vi måste anstränga oss mer för att orka med vardagen så är det inte en dag för sent att börja fundera på hur balansen egentligen ser ut.


Anställda efterlyser personlig utveckling

En ny undersökning visar att trots att hela 80 procent av svenskarna skulle vara nöjdare med sitt jobb om de hade fler möjligheter till personlig utveckling, så har så många som var femte inte tillgång till detta.


Så höjer du motivationen i organisationen

Går det att höja motivationen i ett företag och hur görs det på bästa sätt? Hur ser du till att feedback landar rätt och hur kan du som ledare påverka motivationen i större organisationer? Här delar Martin Carlström med sig av sina bästa tips och ger exempel på motivationsskapande metoder och aktiviteter – och de misstag du bör undvika.