Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Ledarskap i det hybrida teamet

I en intervju med HRnytt berättar Susanne Björnhöfde, People Success Leader för Unit4 i Norden, om hur chefer kan bli bättre på ledarskap när arbetsplatsen blir hybrid. Hon framhåller empati och närvaro och ger mängder av tips på hur vi ska tänka.


Holistiska system med medarbetaren i centrum

Om pandemin visat oss något, så är det hur viktigt det är att snabbt kunna växla om sin verksamhet och att kompetensutveckling är helt avgörande för att det ska lyckas.


Så behåller du talangerna

Kampen om talangerna är stenhård. Aldrig har det varit viktigare än nu att ta hand om och utveckla medarbetarna när ni väl har fått dem ombord – så att de inte söker jobblyckan på annat håll. Här tipsar Linda Tesell från Flex Applications om nycklarna för att lyckas med medarbetarresan.


Så ökar du trivseln i ett öppet kontorslandskap

Är du ansvarig för arbetsmiljön på ditt företag – eller har du kanske själv behövt ställa om från hemarbete till att plötsligt börja jobba i öppet kontorslandskap igen? Här är några tips som hjälper dig bli effektivare i vardagen, underlättar organisationen och hjälper dig till nöjdare medarbetare.