Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Senaste nytt från HR-Dagen2022

HRnytt fanns givetvis på plats under HR-Dagen2022 för att fånga upp nyheter och trender, utbyta erfarenheter med utställare och ta del av intressanta föreläsningar. Hade du inte möjlighet att delta? Ingen fara, vi har sammanfattat några av de viktigaste punkterna.


Svenska företag snålar inte med julklapparna till sina medarbetare i år

En färsk undersökning visar att svenska företag inte snålar med julklapparna till sina medarbetare i år, trots ändrade regler om skattefria julklappar till medarbetare. Bland populära klappar som arbetsgivare beställt återfinns en exklusiv termos från Georg Jensen, serveringsbord samt en klädsteamer.


Nyanställa eller befordra? För- och nackdelar med att rekrytera internt

Att hitta rätt person och navigera för- och nackdelarna med att rekrytera internt eller externt är en rekryteringsprocessens stora utmaningar. Men genom att vara uppmärksam på utmaningarna kan du enkelt hitta det som passar dig och ditt företag bäst.


Utmaningen i att byta till ett aktivitetsbaserat kontor

Tomas Dalström är föreläsare, författare och journalist med inriktning på hjärnan. Han har specialiserat sig på när, var och hur vi arbetar som bäst och VARFÖR. Här kommer hans tredje krönika på HRnytt.