Webinar: Framgångsfaktorer för den nya hybrida arbetsplatsen

Webinar: Framgångsfaktorer för den nya hybrida arbetsplatsen

I kölvattnet av Corona har vårat arbete blivit mer och mer blandat mellan fysiskt och digitalt. Vad innebär det här för dagens ledare?

COVID-19 har svept över världen och ställt mycket på sin spets. Våra interaktioner, studier och inte minst, arbetsplatser, blev digitala. Den här blandningen mellan fysiskt och digitalt arbete innebär helt nya utmaningar för dagens ledare. Vad behövs det för sorts ledarskap för att navigera sig igenom dessa nya hybrida arbetsplatser? Hur säkerställer man inte bara sina anställdas utan även sin egen hälsa? Hur tänker man om vad ledarskap är i den här tiden av snabba förändringar?


Inbjudan till Webinar

Torsdagen den 26 augusti kl. 8.30 bjuder OneLab in till Webinar med Svante Randlert där ledarskap på den hybrida arbetsplatsen kommer att diskuteras. Hur leder man för att skapa en både hälsosam och produktiv miljö när fysiskt och digitalt jobb mixas?

Boka din plats här


Svante Randlert är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Webinariet kommer att ledas av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.

Presentationen pågår i 30 minuter och följs av en frågestund på 15 minuter. Skicka in dina frågor redan idag till christoffer.carlson(@)onelab.se.

Varmt välkomna!


Digital hälsoundersökning från OneLab

En lösning som kan hjälpa dig som arbetsgivare att hålla koll på hur medarbetarna mår vid distansarbete är att genomföra en hälsokontroll. Vi på OneLab har undersökningar som kan anpassas med olika typer av tester och prover, beroende på vilka utmaningar och  behov ni har. Kontrollen består ofta av ett dynamiskt frågeformulär som besvaras online. Vi kan också skicka hemprovtagningskit så varje medarbetare har möjlighet att utföra ett blodprov på egen hand med ett stick i fingret. Med dessa olika delar fångar vi upp både fysiska och psykiska faktorer som kan påverka dina medarbetares hälsa.  

Efter att provresultaten analyserats får samtliga medarbetare tillgång till en personlig riskprofil, och vi återkopplar direkt med läkare och sjuksköterskor till medarbetare i behov  av uppföljning. Därefter sammanställer vi anonymiserad statistik och gör en riskbedömning för gruppen eller organisationen. Personliga svar och resultat lyder givetvis under medicinsk sekretess. 

Vill du få hjälp med att införa ett proaktivt hälsoarbete? Kontakta oss på OneLab här