Så skapar du smartare HR-processer
Webinar

Lästid : 2 min

Så skapar du smartare HR-processer

Ett effektivt system är viktigt för organisationens hälsa, inte minst eftersom HR-avdelningarna tar en allt viktigare roll i den totala verksamheten. Men hur skapar man smarta, säkra och effektiva lösningar för att hantera information som personaluppgifter? Och hur kan du förvara informationen på ett enklare och mer effektivt sätt?

Alla HR-processer är beroende av information och dokument, vilket kan skapa flera utmaningar. Att ha ett pappersarkiv som tar stor plats kan bli dyrt och kostar mycket. Dessutom leder manuella lösningar ofta till dålig koll och gör det svårt för HR- avdelningen att få överblick på djupet.

Digitalisera och automatisera era HR-processer

Genom att digitalisera och automatisera informationen ser du till att hindra obehöriga från att komma åt dina dokument. På lång sikt leder det också till lägre driftskostnad och mer produktivitet – eftersom medarbetarna snabbt och enkelt kan samla informationen och lägga mindre tid att leta efter personaluppgifter. Det leder i sin tur till bättre analyser och förbättrade dokumentflöden som gör att ni enklare kan ta hänsyn till GDPR och PUL.


Inbjudan till webinar

Torsdagen den 7 april kl. 12.00-12.25 bjuder Canon in till webinar med Lisa Köllerström (Ansvarig för B2B erbjudande på Svenska marknaden) och Fredrik Eivhammar (Teknisk affärsutvecklare), från Canon Svenska AB, berättar mer om hur ni kan digitalisera och automatisera era HR-processer. Du får råd och tips om hur ni skapar en modern HR-avdelning som bygger en arbetsmiljö som attraherar nya medarbetare.

ANMÄL DIG HÄR


En blomstrande kultur 

–  I och med dagens hybrida arbetsplatser behöver kontoret gå från att bara vara ett ställe att sitta på till att betraktas som en kulturbyggande mötesplats och ett forum för kreativitet – något en modern HR-avdelning behöver prioritera, säger Lisa Köllerström på Canon. Onboarding, anställningsdokument, godkännandeprocesser och offboarding är sådant som fortfarande ofta hanteras manuellt, men med en moderniserad HR-avdelning kan ni skapa ett mer produktivt arbetssätt som hjälper er fokusera på viktiga fokusområden som kompetensutveckling, ledarskap och medarbetarnas välmående.