Webinar – Så får du remote work att fungera
PUBLICERAD 7/8/2023
Lästid ca 2 min

Webinar – Så får du remote work att fungera

Att många medarbetare numera arbetar utanför kontoret, ibland spridda över hela världen, har skapat nya utmaningar för arbetsgivare och chefer. Men det finns sätt att tackla dem på ett smidigt sätt. Hur får man egentligen digitala möten att fungera, hur kan du följa upp projekt och hur kan du som ledare jobba med tillit för att skapa framgångsrika team?

Välkommen på webinar

Den 24 augusti kl 09.00 kan du höra Daniel Eisenberg, expansionschef på Deel, dela med sig av sina erfarenheter från att arbeta med spridda medarbetare i internationella företag.

Vi delar bland annat med oss av:

  • Framgångskoncept för dig som jobbar med medarbetare på distans
  • Verktyg som hjälper dig skapa tillit i ledarskapet
  • Faktorer för att hantera en spridd arbetsstyrka på en global marknad

ANMÄL DIG HÄR


Om Daniel Eisenberg

Daniel Eisenberg är Head of Expansion för Norden på Deel. Efter att ha arbetat för många internationella företag under de senaste 25 åren har Daniel erfarenhet av hur svårt det kan vara att bli anställd, men också att anställa när man expanderar utanför huvudkontorets gränser. Och det är precis det Deel handlar om. Deel är ledande inom global rekrytering och lönehantering och har ett stort fokus på att hjälpa företag att förenkla varje aspekt av att hantera en internationell arbetsstyrka. Allt från kultur och onboarding, till lokal lönehantering och compliance. Deel är ett företag som i första hand arbetar på distans utan kontor och har 2 500 anställda i över 100 länder. Daniel har de senaste 11 månaderna lett det nordiska teamet från Nairobi, där han och hans familj genomförde ett års äventyr i Afrika på distans. Daniel lever verkligen som han lär!


Det här är Deel

Deel är en HR-plattform för globala team som hjälper organisationer att förenkla alla aspekter av att hantera en internationell arbetsstyrka – från kultur och onboarding, till lokal lönehantering och compliance. Här kan du läsa mer om hur Deel kan hjälpa ditt företag.