#4 Veckans poddavsnitt med Karin Rådström
PUBLICERAD 2021-06-26

#4 Veckans poddavsnitt med Karin Rådström

När tyska Mercedes-Benz Trucks beslutar sig för att man vill ha 41-åriga svenska Karin Rådström att ratta organisationen så bör man spetsa öronen.

Varför hoppar man medvetet över en gäng tyska kandidater ur äldre generationer för att istället gå till Karin? Någonstans här finns en story/ hint om vilket ledarskap som vi kommer behöva se mer av för att framtidssäkra stora organisationer.

PODCASTAVSNITT
#4 – Storbolags VD 2.0

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple

Lyssna på Acast


Om podcasten #nytttänk:

#nytttänk vill med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till bättre ledarskap. De 10 avsnitten i säsong 1 sträcker sig från Sveriges kanske hetaste ledarskapsforskare till en svensk 41-årig kvinna som på plats i Tyskland nu tar över som VD för Mercedes-Benz Trucks, och på något sätt får man in en delfintränare samt musikgruppen Mando Diao däremellan tillsammans med en massa andra värdefulla vinklingar av ett bättre ledarskap.


Sommarläsning

I sommar bjuder vi dig som läser HRnytt på fri läsning av Chef & Ledare Magasin. Nedan kan du ladda ner ditt magasin.

Ur magasinet:
Svante Gabrán berättar om resan med skönhetsvarumärket Xlash som blev en retailsuccé. Linus Jonkman går på djupet om vad som format honom i livet och reder ut begreppen introvert och extrovert ledarskap. Han ger oss en insikt i fördelarna med det introverta ledarskapet. I magasinet hittar du också krönika, forskning och trender. 

Trevlig sommarläsning!

 

Ladda ner filen

Chef & Ledare Magasin

Dela på Facebook : #4 Veckans poddavsnitt med Karin Rådström
Dela på Twitter : #4 Veckans poddavsnitt med Karin Rådström
Dela på Linkedin : #4 Veckans poddavsnitt med Karin Rådström