Så skapar du en bättre inomhusmiljö på kontoret
PUBLICERAD 29/8/2022
Lästid ca 1 min

Så skapar du en bättre inomhusmiljö på kontoret

Eftersom de flesta av oss spenderar en stor del av våra liv på jobbet påverkar inomhusmiljön på arbetsplatsen vårt välbefinnande. Undersökningar visar till och med att både produktiviteten och vår förmåga att hantera situationer förbättras i rum där luften är renad från föroreningar.

Påverkar vår hälsa

Genom en ren inomhusluft på kontoret skapar du enkelt en effektiv, hälsosam arbetsmiljö och trygga möten. Rätt ventilation hjälper till att föra bort luftföroreningar, fukt och dålig lukt men kan också reglera pollennivå och minska allergener, damm och andra luftburna partiklar. Ett sätt att minska sjukskrivningar och förhindra hälsoproblem hos medarbetarna.

Förhindrar smittspridning

I till exempel kontor, grupprum, hotell, väntrum, klassrum, förskolor eller andra utbildningsutrymmen där många människor vistas samtidigt är inomhusluften extra viktig, framför allt när det gäller att förhindra smittspridning. Ett enkelt sätt att rena luften är att använda en luftrenare, gärna med UV-luftdesinfektionsteknik som minskar mängden bakterier och förhindrar skadliga virus.


Tävling avslutad

Vinn en luftrenare!

Nu kan du vinna en UV-C luftrenare från Ledvance till kontoret. En UV-C luftrenare skapar inte bara trygghet för medarbetarna, utan också för gäster och kunder som kommer på besök.

Klicka här för att komma till tävlingen


OM LEDVANCE

Med kontor i fler än 50 länder och affärsverksamhet i fler än 140 länder är LEDVANCE en av världens ledande leverantörer av allmänbelysning för professionella användare och slutkonsumenter. LEDVANCE föddes ur OSRAMs allmänna belysningsverksamhet och erbjuder ett brett utbud av LED-armaturer för flera applikationsområden, intelligenta belysningsprodukter och lösningar för smarta hem och byggnader, ett av branschens bredaste utbud av LED-ljuskällor, traditionella ljuskällor, ett LED Strip-system, ett ljusstyrningssystem samt UV-C-produkter för en säkrare inomhusmiljö.