#2 Veckans poddcast med Robert Kusén
PUBLICERAD 2021-06-27

#2 Veckans poddcast med Robert Kusén

Det borde vara omöjligt att prata om vad vi alla kan inspireras av ifrån LEAN och samtidigt på ett levande sätt prata om kronisk depression i samma avsnitt? Och troligtvis är det endast den modiga/ kunniga/ inspirerande Robert Kusén som kan lyckas med det.

Robert har gjort en jäkla resa från motorverkstaden på Scania och är idag själva sinnebilden för ett modernt inkluderande ledarskap där vi låter teamet ta ett ansvar för HUR vi ska nå våra resultat. Att våga visa sårbarhet som chef/ledare är idag att ses som en superkraft!

PODCASTAVSNITT
#2 - 30% förbättring på 13 veckor

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podcasten #nytttänk:

#nytttänk vill med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till bättre ledarskap. De 10 avsnitten i säsong 1 sträcker sig från Sveriges kanske hetaste ledarskapsforskare till en svensk 41-årig kvinna som på plats i Tyskland nu tar över som VD för Mercedes-Benz Trucks, och på något sätt får man in en delfintränare samt musikgruppen Mando Diao däremellan tillsammans med en massa andra värdefulla vinklingar av ett bättre ledarskap.


Sommarläsning

I sommar bjuder vi dig som läser HRnytt på fri läsning av Chef & Ledare Magasin. Nedan kan du ladda ner ditt magasin.

Ur magasinet:
Svante Gabrán berättar om resan med skönhetsvarumärket Xlash som blev en retailsuccé. Linus Jonkman går på djupet om vad som format honom i livet och reder ut begreppen introvert och extrovert ledarskap. Han ger oss en insikt i fördelarna med det introverta ledarskapet. I magasinet hittar du också krönika, forskning och trender. 

Trevlig sommarläsning!

 

Ladda ner din sommarläsning här

Chef & Ledare Magasin

Dela på Facebook : #2 Veckans poddcast med Robert Kusén
Dela på Twitter : #2 Veckans poddcast med Robert Kusén
Dela på Linkedin : #2 Veckans poddcast med Robert Kusén