Digital Transformation i Kaos – eller Att Behålla Manuell Status Quo?
PUBLICERAD 10/10/2023
Lästid ca 2 min

Digital Transformation i Kaos – eller Att Behålla Manuell Status Quo?

Digitalisering har länge diskuterats som en nödvändig utveckling, inklusive inom HR. Många organisationer är dock fortfarande fast i manuella rutiner eller separata system som hindrar effektiva HR-processer.

Välkommen till ett webinar med HRnytt och Heartpace, där vi utforskar hur ditt företag kan skapa effektiva digitala HR-processer som gynnar företaget, chefer, medarbetare och HR-avdelningen.

Framtidens HR är datadriven

Under webinaret kommer vi att diskutera att övergången från manuella till digitaliserade processer är ett medvetet och strategiskt beslut, även om det inte alltid är en smärtfri resa. Men fördelarna är många och väl värda ansträngningen!

Genom att gå från reaktivitet till proaktivitet säkerställer organisationen inte bara bättre arbetsprocesser, utan även en förmåga att dra nytta av nya möjligheter som framtiden har att erbjuda. Med en medveten digital transformation rustar företagen sig för morgondagen, där teknologier som AI öppnar upp helt nya horisonter.

Vi delar även exempel från Silex, ett företag som framgångsrikt gått från manuell till digital hantering, samt ger dig värdefulla tips för att förbereda din organisation för den digitala transformationen.

Välkommen till vårt webinar

Datum: 26/10 kl 09:00-09:45

Under detta webinar kommer du att få träffa Nina från Heartpace, en erfaren HR-chef som nu hjälper både HR-avdelningar och ledningsgrupper att strategiskt och datadrivet hantera sina HR-processer. Du kommer också att få chansen att lyssna på Joakim, som är HR-chef på Silex Microsystems som har en gedigen erfarenhet av att arbeta med HR på olika nivåer för svenska och internationella storföretag. Vår moderator är Hanna Bergfäldt, känd från HR-podden kommer att se till att alla dina frågor besvaras.

Anmäl dig redan idag och följ med oss på denna resa mot en bättre och mer digital framtid inom HR!

Vi kommer också att utforska följande ämnen:

  • Skillnaden mellan termerna "digitisering" och "digitalisering" och varför det är viktigt att förstå båda begreppen.
  • Den digitala medarbetarresan och dess avgörande fördelar för företag, HR, chefer och medarbetare.
  • Vikten av att ta steget mot digital transformation och hur stöd från ledningen kan vara avgörande.
  • Från behovsidentifiering till att driva investeringar i digitalisering: vilka steg är viktiga?
  • Prioriteringar och rätt ordning för att genomföra implementeringen.
  • Utmaningar och möjliga lösningar.
  • Hur digitalisering kan bidra till social hållbarhet.

Det här är Heartpace

Heartpace erbjuder ett flexibelt, modulbaserat HR-system som stödjer hela den digitala medarbetarresan, och förenklar både det dagliga och strategiska HR-arbetet. Med de datadrivna, automatiserade HR-processerna optimeras hela medarbetarresan och förenklar vardagen för både chefer, medarbetare och HR.

Här kan du läsa mer om Heartpace