5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör
PUBLICERAD 2021-07-01

5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör

Du föds inte till att bli chef, projektledare eller HR-person. Med självinsikt, mod och träning utvecklas du i rollen. Här är 5 utbildningar som hjälper dig att bli bäst på det du gör.

Är du en långdistansare eller sprinter? En engagerande idéspruta eller den som sätter spaden i jorden och får det att hända? Oavsett vilken roll du har så handlar framgång i slutändan om att ta vara på dina egna styrkor och utvecklingsmöjligheter. Att vara dig själv. Just det får du stöd i när du går utbildning hos Framfot företagsutbildning. Självanalys, relevanta teorier och praktisk träning under ledning av en engagerad utbildare hjälper dig att både må och prestera ännu bättre i din yrkesroll.

Här är ett urval av Framfots mest populära utbildningar. Du väljer själv om du vill gå utbildningen på plats hos oss, eller på distans. Oavsett vad du väljer är vårt löfte till dig praktisk träning som ger resultat.

Rusta dig för att bli trygg och uppskattad som ledare 

Hur är en bra chef? Det finns många bra svar på det. Poängen är att det inte finns en standardmall ur vilken du kan läsa dig till rätt sätt att leda. Att bli en bra chef handlar om att hitta DITT sätt att leda. Exakt det får du göra i programmet Certifierad ledare – en chefsutbildning i tre delar. Du analyserar dig själv som ledare, får kunskap och verktyg för att bygga starka team och tränar praktiskt på det coachande ledarskapet. Kopplingen till din egen vardag går som en röd tråd genom hela utbildningen. Det gör att du får viktigt jobb gjort under utbildningsdagarna – och att du lägger en bra grund för att din nya kunskap ska sitta i länge. Win-win!

Ny som chef? Lägg grunden för ett framgångsrikt ledarskap

Har du nyligen blivit chef? Grattis! Du står inför ett uppdrag som mycket väl kan bli det roligaste och mest utvecklande du någonsin gjort. Och visst kommer det med en del utmaningar. Kanske ska du nu leda dina före detta kollegor? Kanske känns det nervöst att manövrera mellan arbetsrättsliga frågor, delegering och målstyrning? Ta det lugnt. Nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap är dels att förstå vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra. Samt att rusta dig själv med både kunskap och självförtroende. Ett bra sätt att komma framåt är att fråga din chef och dina medarbetare (och varför inte dig själv?) om vilka förväntningar de har på dig. Skriv ned dem så du kan återkomma till dem när vardagen snurrar fort. Och boka in dig på en utbildning där du får stöd i att utvecklas utifrån just dina förutsättningar. Till exempel Ledarskap nivå 1 – ny som chef – som du kan gå på distans eller på plats hos oss på Framfot. Precis som alla våra utbildningar.

Inspirerande projektledare med nya verktyg i verktygslådan

Vilken är din superkraft som projektledare? Att vässa dina projektledarskills kan dels handla om att du lär dig nya verktyg och arbetssätt för bättre struktur och flexibilitet. Dels om att öka din kompetens inom ledarskap – alltså hur du får en grupp att fungera, må bra och prestera på bästa sätt, även under förändring. Både de delarna får du lära dig och öva praktiskt på i programmet som gör dig till Certifierad projektledare.

Mer effektiva projekt med agila arbetssätt

SCRUM och Kanban har du kanske hört talas om. Men hur funkar det där med agila metoder egentligen? I den här projektledarutbildningen får du lära dig det. I ett praktiskt upplägg får du testa olika metoder och titta närmre på vad just du, ditt team och organisationen behöver för att jobba mer agilt. Du får också chans att analysera vilka fördelar det kan bidra med till just er verksamhet. Varmt välkommen till utbildningen Agil projektledning.

Ta vara på företagets viktigaste resurs - personalen

Att jobba aktivt med personal och forma en kultur som attraherar, utvecklar och behåller rätt talanger är en förutsättning för framgångsrika företag idag. Så vad behöver du för att utveckla en starkare och härligare kultur i er verksamhet? Att jobba med human resources – HR – är ett fantastiskt sätt att få hjälpa andra att växa samtidigt som du själv utvecklas. I den här utbildningen i HR får du lära dig, och träna praktiskt på, verktyg och metoder i allt från konflikthantering till lönekartläggning. Du får ta del av de senaste rönen inom HR och arbetsrätt, och blir coachad av en erfaren utbildare som själv jobbat med human resources. Dessutom tar du fram en checklista för systematiskt arbetsmiljöarbete och tränar på olika typer av kommunikation.


Vågar du ta steget och bli bäst på det du gör? 

Forma team i världsklass med psykologisk trygghet, skapa mer KASAM på jobbet eller gå vår minikurs i medarbetarsamtal. Boka utbildning nu och bli Guldmedlem, med fri tillgång till våra populära webbinarier. Tidsbegränsat erbjudande!

Dela på Facebook : 5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör
Dela på Twitter : 5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör
Dela på Linkedin : 5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör