Hjälp medarbetarna prestera på topp – med hälsan i behåll
PUBLICERAD 12/5/2022
Lästid ca 1 min
Webbinarium

Hjälp medarbetarna prestera på topp – med hälsan i behåll

Dagens arbetsliv blir bara tuffare och tuffare. Mål och tempo drivs upp, samtidigt som hemarbete och friare arbetstider gör att vi behöver vara tillgängliga fler timmar på dygnet. Men det betyder också att det finns mycket du som arbetsgivare kan göra för att hjälpa dina medarbetare förebygga kroniska sjukdomar och slippa sjukfrånvaro eller påverkan på er produktivitet.

Individuella hälsoplaner för dina medarbetare

Vi påverkas alla olika av sömn, kost, stress och avslappning och därför finns det inte en metod som passar alla. Men med Funmed Friskvård 2.0 pratar vi inte bara om vikt, behovet av motion och kolesterolvärden – i stället hjälper vi dina medarbetare att bygga en stark och frisk kropp med precisionshälsa på funktionsmedicinsk grund. Det innebär att vi mäter och erbjuder individuella hälsoplaner som bygger på fakta och inte på gissningar – och åtgärdar grundproblemen till ohälsa och kroniska sjukdomar. 


Välkommen till vårt webbinarium

Jobbar du med HR eller har personalansvar? Den 24 maj berättar dr Peter Martin och Emelie Jabbari hur Funmed arbetar med Friskvård 2.0 hos sina kunder och hur dessa företag ger sina medarbetare de bästa förutsättningarna för att kunna topprestera utan att de slits ut. Varmt välkommen!

Anmäl dig här!