Upskill & Reskill 25 januari - kostnadsfritt inspirationsevent!

Lästid : 1 min

Upskill & Reskill 25 januari - kostnadsfritt inspirationsevent!

Det finns alltid något nytt att lära sig – visst är det fantastiskt? Tillsammans med Microsoft bjuder vi på utbildning.se in er till Upskill & Reskill den 25 januari 2022. Ett kostnadsfritt digitalt event för alla som vill bli inspirerade till att lära sig något nytt, både i arbetslivet och på fritiden.

När och var?

  • 25 januari 2022
  • Kl. 9-17
  • Digitalt via utbildning.se
  • Eventet är kostnadsfritt!

Därför hjälper detta era medarbetare!

Vi är övertygade att eventet kommer ge er ny kunskap, inspiration och perspektiv. Under eventet får ni dessutom information direkt från branschorganisationerna om vilka kompetenser som efterfrågas nu och i framtiden inom just era yrkesområden.

Vill ni bjuda era medarbetare på en dag med det lilla extra? Vad roligt!

Länk till eventet samt anmälningsformulär hittar ni här. Här har du och dina medarbetare möjlighet att föranmäla er till eventet och därmed säkra sin plats, ni kommer även få en påminnelse samt länk till eventet när det närmar sig.

Mer om eventet

Det råder kompetensbrist i Sverige. Forskning visar att ungefär 50 procent av alla yrkesverksamma behöver omskolas inom de närmsta åren. Det här påverkar en betydande del av befolkningen och vi på utbildning.se vill självklart hjälpa till att utbilda Sverige så vi håller oss konkurrenskraftiga. Dagen kommer bestå av inspirerande föreläsare och spännande paneldiskussioner – allt med lärande i fokus. Det kommer även finnas möjlighet att träffa utbildningsarrangörer, branschorganisationer och andra intressanta profiler i deras virtuella montrar.

Under dagen kommer du bland annat kunna lyssna på dessa profiler från Framgångsakademin:

  • Fredrik Reinfeldt om modernt ledarskap i en dynamisk tid 
  • Kristin Kaspersen om hur du minskar din inre stress
  • Kjell Enhager om hur du når dina mål
  • Katarina Gospic om hur du boostar din hjärnkapacitet

Läs mer och anmäl dig här »