Webinar – Så skapar du ett hälsoarbete som lönar sig
PUBLICERAD 6/9/2023
Lästid ca 1 min

Webinar – Så skapar du ett hälsoarbete som lönar sig

Tydliga siffror visar att små insatser för medarbetarnas hälsa kan ge stora resultat. Men de ökade kraven och stressen i arbetslivet gör att hälsa blivit en stor utmaning för både medarbetare och chefer. Så hur tacklar man de utmaningarna och hur kan man som chef hjälpa kollegorna att må bättre, orka mer och prestera bättre på jobbet?

Välkommen på webinar

Den 27 september kl 9:00-9.45 kommer Erland Colliander, föreläsare kring hälsa och livsstil som jobbat över 20 år med att coacha chefer i deras hälsofrämjande insatser, dela med sig av sina bästa knep för att lyckas med hälsoarbetet på arbetsplatsen. Du får även träffa Martin Forslund, medgrundare till hälsoappen Wellr och legitimerad naprapat, som arbetat de senaste 10 åren med hur man får medarbetare och organisationer att prestera bättre gällande hälsoinsatser. Martin kommer berätta mer om hur appen Wellr kan hjälpa dig flytta 10% ur riskgruppen till en godkänd nivå på årsbasis och hur en organisation kan lägga upp arbetet för att se till att rätt insatser görs vid rätt tillfälle.

Vi delar bland annat med oss av:

  • Hur du ökar resultat genom hälsofrämjande aktiviteter.
  • Hur du systematiskt kan utvärdera de anställdas välbefinnande och mäta sjuknärvaron.
  • Hur du skräddarsyr hälsostrategier för varje enskild individ för att sänka trösklarna för att komma igång.
  • Hur du breddar företagets hälsoinitiativ och lyckas få med dig fler medarbetare i de interna hälsosatsningarna.

Datum: 27 september

Tid: 9:00-9:45

ANMÄL DIG HÄR


Det här är Wellr

Wellr är en hälsoapp som hjälper dig påverka medarbetarnas beteenden för bättre hälsa, effektivitet och resultat. Här kan du läsa mer om hur Wellr kan hjälpa ditt företag.