Behåll rätt talang 2022!
PUBLICERAD 23/2/2022
Lästid ca 1 min
Inspelat webinar

Behåll rätt talang 2022!

En sak som är säker i dessa osäkra tider är att HR behöver jobba hårt för att behålla företagets viktigaste resurs – medarbetaren och dess kunskap. Talang behöver hela tiden underhållas, utvecklas och behållas för att verksamheten ska kunna nå framgång och det kikar vi lite närmare på i Personios webinar.

Sedan 2020 har det enda konstanta vi kunnat lita på varit just förändring – något som både företagsledare, HR och personal blivit väl medvetna om. Talang är en bristvara och nu behöver vi mer än någonsin vidta åtgärder för att undvika de utmaningar vi vet att det här året kommer medföra – och omvandla dem till strategier.

Välkommen till vårt webinar

Vad krävs för att övertyga, rekrytera och behålla topptalang till just din verksamhet? Hur tar vi upp tävlingen om talangerna och hur vinner vi?

Se inspelat webinar med Personio, Ruhana Hashem, Customer Growth Manager Norden och Anna Friberg Björklund, CHRO på Ahlsellsom delar med sig av sina viktigaste insikter och erfarenheter.Bland annat:

1. Employer branding – så hindrar du talang från att lämna ditt företag.
2. Rätt verktyg – sätt upp en strategi som fungerar.
3. Datadrivna beslut – därför är HR medarbetarens bästa partner.

SE INSPELAT WEBINAR


Det här är Personio

Personio är ett verksamhetssystem för små och medelstora företag. Företaget är baserat i Munchen, Madrid, London, Dublin och Amsterdam med mål är att göra HR-processerna så transparanta och effektiva som möjligt och hjälpa dig fokusera på det som betyder mest i ditt företag: dina anställda. Personio erbjuder ett all-in-one system som inkluderar personalhantering, rekrytering och lönesystem. Personios People Workflow Automation-teknik har vi hjälpt över 5 000 kunder att undvika de värsta fällorna när det gäller personalomsättning och hitta ny potential i sin verksamhet.