Webinar - Nya LAS och regelefterlevnad i praktiken
PUBLICERAD 4/5/2023
Lästid ca 1 min
Webinar

Webinar - Nya LAS och regelefterlevnad i praktiken

De nya förändringarna i lagen om anställningsskydd (LAS) har beskrivits som ”den största trygghets- och frihetsreformen på svensk arbetsmarknad i modern tid.” Men vad innebär det för dig som HR och hur ska du kunna se till att säkerställa regelefterlevnad? Välkommen på webinar och få råd, tips och praktisk vägledning.

Vad HR behöver veta om nya LAS

Workforce management har många utmaningar – i det här webinariet tittar vi närmare på nya LAS och vad det innebär för HR ur ett makroperspektiv.

  • Vad de nya förändringarna innebär för HR-avdelningen
  • Hur du snabbt kan påbörja arbetet med att se till att ni efterlever de nya lagkraven
  • Hur du processoptimerar: de viktigaste beståndsdelarna för att designa en effektiv LAS-process
  • Hur du kan automatisera och digitalisera dina processer med central Workforce Management
  • Faktorer som påverkar behovet av en digitaliserad och automatiserad LAS-process - utöver krav på uppdaterade beräkningar
  • Få svar på alla dina egna frågor

Välkommen på webinar

Se inspelat webinardär du får lyssna på Emil Grönkvist, Workforce Management-konsult på ATOSS tillsammans med moderator Hanna Bergfäldt – som svarar på frågor. Gästtalare är Marie Rockström, senior managementkonsult HCM på HerbertNathan & Co.

SE INSPELAT WEBINAR


Det här är ATOSS

ATOSS hjälper företag frigöra sin personals fulla potential genom omfattande, digitala Workforce Management-lösningar. Vi banar väg för ett arbetsliv som är mer kreativt, intelligent och medmänskligt. Här hittar du mer om ATOSS