Mentalt bokslut och nystart
Podcast

Lästid : 1 min

Mentalt bokslut och nystart

Entreprenörscoachen Jenny Collén är tillbaka i Edits poddstudio! Jenny satte fingret på rädsla som drivkraft och målen som gör oss ambivalenta sist hon gästade podden. Den här gången gör vi mentalt bokslut, pratar nyårslöften, höga förväntningar, besvikelser och sätter punkt för ältandet.

Edit passar på att lufta några insikter hon fått under 2021 och undrar hur vi skapar en bättre inre dialog, blir lite snällare mot oss själva och slutar jämföra oss med andra. Kan tacksamhet vara lösningen?

Citat ur avsnittet:

"Den största utmaningen med pandemin är att inte riktigt veta vilka beslut man ska fatta framåt. Hur kommer det att se ut och har man orken att börja om en gång till?" – Jenny Collén

"Du kan ha höga förväntningar, men då måste du bli väldigt bra på att hantera besvikelser. Du måste framför allt lära dig att vara tacksam för det du har. För om framtiden hela tiden ska rädda dig och det är där du lägger lösningen, då kommer det inte att bli så." – Jenny Collén

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podden I huvudet på en entreprenör

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!