HR-dagen på KompetensMässan den 18 november
Publicierad 2016-10-18

HR-dagen på KompetensMässan den 18 november

Kompetensmässan arrangeras för 27:e året. Genom åren har mässan haft mer än 1.000 seminarier med många besökare som inspirerarats och fördjupat kunskapen om viktiga frågor som rör arbetslivet.

Kompetensmässan arrangeras för 27:e året i Waterfront mitt i Stockholms City den 17-18 november. Genom åren har mässan haft mer än 1000 seminarier som haft många besökare som inspirerarats och fördjupat kunskapen om viktiga frågor som rör arbetslivet. KompetensMässan har rykte om sig att välja de bästa föreläsarna och högaktuella teman.

Kompetensmässans idé är att erbjuda ett smörgåsbord av många parallella seminarier och låta deltagarna komponera en egen kompetensdag med både yrkesmässig uppdatering, och tillfälle till personlig utveckling. Många av besökarna är chefer som behöver uppdatera kunskaper inom många områden.
Ofta kommer ett flertal besökare från samma företag och de väljer olika seminariekombinationer , så att de i pauserna och när de är åter på arbetet kan delge varandra och anamma de mest relevanta kunskaperna och intrycken. Sådana företag dammsuger mässan på kunskap.

KompetensMässans huvudteman är HR, Ledarskap och Hälsa i arbetslivet. Flera seminarier riktar sig till personer som arbetar med HR. Bland HR-seminarierna finns de mest namnkunniga talarna inom aktuell arbetsrätt; Tommy Iseskog och Georg Frick. Radarparet Kjell Lindström och Magnus Dalsvall utvecklar tankar från två nyutkomna böcker som fått ett bra mottagande; Rör om i HR-grytan och Den nakna Ledningsgruppen. Oskar Palmenfelt talar om Konflikthantering för HR och Chefer och Mike Florette och Lisbet Duvringe sammanfattar rön i sin bok om psykopater i arbetslivet, och om kvinnliga psykopater. Det finns fler seminarier som tangerar HR-området.

Förutom ett digert seminarieprogram finns en utställning med företag som arbetar med Kompetensutveckling och ett program med korta workshops och företagspresentationer som är kostnadsfria för besökarna. Mässan är en mötesplats med mycket branschmingel, men också ett forum för idéutbyte.

Mer information: kompetensmassan.se/hr

Dela på Facebook : HR-dagen på KompetensMässan den 18 november
Dela på Twitter : HR-dagen på KompetensMässan den 18 november
Dela på Linkedin : HR-dagen på KompetensMässan den 18 november