Nya tider på mässan Möten&Event 2023
PUBLICERAD 30/3/2023
Lästid ca 2 min

Nya tider på mässan Möten&Event 2023

I år drog mässan Möten&Event rekordpublik och gjorde verkligen skäl för epitetet som Nordens ledande mötesplats för dig som bokar konferenser, event och möten. HRnytt fanns givetvis på plats för att ta del av det senaste.

Den 22-23 februari besökte HRnytt Kistamässan för att hämta inspiration om nya sätt att hålla möten och event. I år hade mässan över 15% fler besökare än förra året och fokus låg på möten som alla deltagare kan ha glädje av.

Hotell världen över

För NH Hotel group (part av MINOR hotels) var det första gången som utställare på mässan. Här skiljde erbjudandet i montern sig åt från många andra i och med att NH Hotel group inte har något hotell i Sverige. Istället erbjuder de fler än 550 hotell världen över, ett bra komplement till andra utställare med lokalt fokus. NH Hotel group berättade mer om sina exceptionella gästupplevelser som går att boka i allt från stadskärnor till resorter och konferenscenter.

Konferenser för alla smaker

I Sabis monter på mässan fick besökarna bland annat hjälp med att hitta passande mötesplatser för framtida konferenser och möten, oavsett vad gästerna drömmer om. En fest med utsikt över Stockholms takåsar på Wenner-Gren Center, en konferens i skärgårdens hjärta på Smådalarö Gård Hotel eller en lugn och lantlig paus på Fågelbrohus? Här kunde besökarna ta del av ett gediget utbud av boende, mat och aktiviteter.

Upplevelser i de småländska skogarna

Hooks Herrgård är erfarna utställare och har deltagit i Möten&Event varje år sedan mässan startades för cirka 15 år sedan. I montern skapades bra energi och spännande dialoger – och besökarna fick veta mer om hur de kunde boka upplevelser att minnas, mitt i hjärtat av de småländska skogarna i den vackra herrgården med anor från 1300-talet.

Golfbar med tydlig devis

Golfbarens monter var härligt inbjudande och besökarna möttes av konstgräs och prat om en sommar som aldrig tar slut. Golfbaren finns på sex platser runt om i Stockholm och erbjuder något de kallar för ”The Minigolf Experience” för stora och små sällskap året om. Proffsig minigolf och världsmästardesign tillsammans med god mat och dryck är konceptet – perfekt för sommarfester, kickoffer, konferenser eller julmiddagar. Tar upp till 200 personer, likväl som små grupper. Här finns en devis som lyder ”kom som en gäst, gå som en vän.”

Nästa års mässa Möten&Event går av stapeln 21-22 februari på Kistamässan – men du kan boka ditt deltagande redan nu.