Öka ditt fokus och minska stress
PUBLICERAD 7/6/2024
Lästid ca 1 min
Webinar

Öka ditt fokus och minska stress

Är du redo att bemästra konsten att behålla fokus i en värld fylld av distraktioner? Upptäck hur ett skärpt fokus kan förbättra din produktivitet och välbefinnande. Delta i vårt kommande webinar för att lära dig praktiska och effektiva strategier för att skärpa ditt fokus och därigenom minska din stress.

Välkommen på webinar

Den 18 juni kl 09:00-09:45 kommer HRnytt hålla ett interaktivt webinar tillsammans med Katie Stoddart, en prisbelönt coach, grundare av "The Focus Bee" och författare till "The Magic of Focus". Katie kommer att dela med sig av sina kunskaper om hur förbättrat fokus kan vara nyckeln till mental hälsa, produktivitet och personliga relationer.

Under webinaret får du inte bara tillgång till verktyg för att skärpa ditt fokus, utan också insikter om hur du kan tillämpa dessa färdigheter för att berika alla områden i ditt liv, från arbetsplatsen till privatlivet.

Vad kommer du att lära dig:

  • De tre pelarna i fokus: En djupdykning i de grundläggande aspekterna av fokus och hur dessa kan förbättra din dagliga effektivitet.
  • Det bästa verktyget för att optimera fokus: Lär dig hur du praktiskt kan tillämpa detta verktyg för att omedelbart förbättra ditt fokus.
  • Grundorsakerna till stress och deras hantering: Förstå vad som ligger bakom din stress och få konkreta strategier för att hantera och minska stressnivåerna.


Om Katie Stoddart:

Med en bakgrund inom transformativ coaching och medvetet ledarskap, har Katie Stoddart hjälpt många ledare att nå sina högsta prestationer. Genom sitt arbete och sin forskning har hon skapat verktyg som inte bara optimerar arbetsprestationer utan också stärker individens övergripande livskvalitet.