Vinnarna utsedda i vår tävling om tyngdtäcken från Qoali

Lästid : 2 min

Vinnarna utsedda i vår tävling om tyngdtäcken från Qoali

Vi presenterar vinnarna i tävlingen där priset var ett tyngtäcke från Qoali. Tre lyckliga får ett varsitt tyngdtäcke.

Det krävdes alla rätt på frågorna i tävlingen och våra tre vinnare hade lyckats med detta. Kortisol är ett stresshormon och Qoalis tyngdtäcken finns i vikterna 6, 8 och 11 kg. Man skulle även berätta kort om hur man sover idag och varför man vill vinna ett tyngdtäcke.

Stort grattis till våra 3 vinnare!

 

Ann-Christin A:
Jag sover i min carpe diem säng och skulle behöva sova lite mer still. Tror att ett tyngdtäcke skulle göra susen. Hur vore min sömn i all sin glans om inte Qoali täcket på mig fanns? Håller tummarna för en vilsam nattsömn med ett nytt täcke :)

Anna N:
Nu på min långa väg tillbaka från utmattning och depression så är jag inne i en period där jag sover väldigt mycket, men märker också hur kvalitén på min sömn kan variera något oerhört. Har prioriterat att köpa ett tyngdtäcke till min son, men vet efter att ha lånat hans täcke enstaka natt, hur stor skillnad det faktiskt gör för kvalitén på sömnen. Håller tummarna att jag kan vinna ett täcke att kalla mitt eget!

Johan H:
Jag sover lätt med rus av kortisol, sova tyngre är mitt mål. Om jag från HR Nytt ett täcke fått, vakna nätter vore ett minne blott.

Sömnen påverkar i högsta grad vår produktivitet på arbetet. Har vi sovit dåligt får vi svårare att planera aktiviteter och att koncentrera oss. En medarbetare med sömnbrist kan därför få svårt att fokusera under lång tid och sömnen påverkar funktioner som arbetsminnet – vilket kan försvåra när vi behöver hålla mycket fakta i huvudet samtidigt och fatta vettiga beslut. Tack Qoali för möjligheten att låta 3 av våra läsare balansera vardagen med god sömn med hjälp av ett tyngdtäcke.