Förstå vilken roll lärandeplattformar (LXPs) spelar och problemen de löser
PUBLICERAD 21/9/2021
Lästid ca 1 min

Förstå vilken roll lärandeplattformar (LXPs) spelar och problemen de löser

Varje år spenderas en häpnadsväckande summa på 240 miljarder dollar av företag på teknik för lärande och utveckling. Och även om pengar kanske inte köper lycka, borde de köpa en mindre förvirrande marknadsplats för lärande. Här gör lärandeplattformen (LXP) entré.

I den senaste rapporten från ledande HR-analytikern Josh Bersin, tillbringade han tid med Ericsson och andra globala organisationer för att bättre förstå vilken roll lärandeplattformen spelar och problemen Degreed kan lösa. Vad han kom fram till var att plattformen skapar en kraftfull och lättanvänd lärandeupplevelse för de anställda.

Ta reda på hur Ericsson övervann sina avskilda och osammanhängande initiativ för lärande, begränsade investeringar och komplexa inlärningssystem för att släppa lös potentialen hos sina medarbetare och kompetensutveckla sina anställda.

Ladda ner Josh’s senaste forskning här

Rapporten är på engelska


Degreed är plattformen för kompetenshöjning där lärande knyts samman med möjligheter. Vi hjälper över sex miljoner människor, inom flera hundra av världens mest nytänkande organisationer, att bygga de kompetenser de behöver för att ta sig an en värld i förändring.