Därför bör du gå en diplomerad coachutbildning
PUBLICERAD 14/9/2023
Lästid ca 2 min

Därför bör du gå en diplomerad coachutbildning

Jobbar du inom HR och använder samtal för att leda dina anställda? Då kan coaching vara det du behöver för att kunna hjälpa medarbetarna förverkliga företagets mål och visioner.

Att gå en coachutbildning ger dig de mest efterfrågade verktygen när det gäller modernt ledarskap. Erfarna coacher hjälper dig hitta nya vägar och få ut mer av samtalen med dina medarbetare. Under utbildningens gång får du lära dig de verktyg du behöver för att optimera era HR-processer, men också utvecklas på ett personligt plan. Med hjälp av samtalsmetodik kan du få syn på nya sidor av din egen potential, samtidigt som du hjälper medarbetarna att förtydliga mål och visioner som för verksamheten framåt. Du hjälper helt enkelt andra att skapa förändring som ger mer framgång – både privat och för din organisation.

Utbildningar i hela landet

Akademi Coachstjärnan har diplomerade coachutbildningar som finns tillgängliga över hela Sverige – dels i form av en intensivkurs på plats i Stockholm, men också via Online Academy som hjälper dig att gå kursen oavsett var du befinner dig. Hittills har cirka 2 500 coacher utbildats av Akademi Coachstjärnan och utbildningarna är ICF-ackrediterade, vilket betyder att de ger dig underlag till en ICF ACC-certifiering inom International Coach Federation.

En investering i dig och din personal

Efter utbildningen återupptäcker många glädjen i att coacha individer. Oavsett om du är ny eller redan har mycket kunskap om ämnet kan coacherna ge dig nya kraftfulla samtalsverktyg att arbeta med när du ska optimera individer och gruppers resurser. Du lär dig helt enkelt det du behöver för att driva ditt företag framåt och skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat – nu och i framtiden.

Nyfiken? Kika in på Akademi Coachstjärnas utbildningar härOm Akademi Coachstjärnan

Akademi Coachstjärnan är ett utbildningscenter för framtidens coacher, ledare och entreprenörer. Genom ökat välbefinnande, bättre prestationsförmåga och ökad kreativitet hjälper de individen att bidra till en lönsammare verksamhet.