Du behöver inte vara en säljare för att kunna sälja
Podcast

Lästid : 1 min

Du behöver inte vara en säljare för att kunna sälja

Försäljning är nyckeln till tillväxt och ett framgångsrikt företagande. Ändå drar sig många för att skaffa goda säljvanor. Försäljningsexperten och entreprenören Patrik Nordkvist kan allt om hur man skapar tillväxt, ökar vinsten och vinner affären!

Vi pratar om varför vinst är viktigt, hur man får fler i organisationen att sälja och hur man kan dämpa inflationens effekter med merförsäljning. Patrik delar även med sig av sina bästa tips kring social selling och hur du bygger in försäljning i dina dagliga rutiner.

Citat ur avsnittet:

”Jag är dålig på att kallprata, jag är ingen sån där mingel- och nätverksmänniska” - Patrik Nordkvist

”Vi gör affärer med människor. Du har ett företag, jag har ett företag men i grunden gör vi affärer mellan två individer” - Patrik Nordkvist

”Om man inte har kollat en kunds hemsida och inte kollat en LinkedIn-profil, betyder ju det att man är ganska ointresserad” - Patrik Nordkvist

Lyssna på hemsidan

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om I huvudet på en entreprenör

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!