#3 Veckans poddcast med Linus Jonkman

Lästid : 1 min

#3 Veckans poddcast med Linus Jonkman

Linus Jonkman är författare, föreläsare, illustratör och HR-profil som bland annat har skrivit Handbok för introverta.

Citatet är hämtat från när vi pratar med Linus Jonkman om begreppet ”cultural fit” och hur det ofta missförstås. Vi avlivar en massa myter, slår en gång för alla fast att en kultur måste få kosta vad den kosta vill i smärtsamma beslut OM man ska få den att flyga, samt kommer på något totalt oklart sätt in på Extraversion vs Introversion…

PODCASTAVSNITT

#3 - Som en hemsk kommunistisk tanke från 50-talet…

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podcasten #nytttänk: 

#nytttänk vill med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till bättre ledarskap. De 10 avsnitten i säsong 1 sträcker sig från Sveriges kanske hetaste ledarskapsforskare till en svensk 41-årig kvinna som på plats i Tyskland nu tar över som VD för Mercedes-Benz Trucks, och på något sätt får man in en delfintränare samt musikgruppen Mando Diao däremellan tillsammans med en massa andra värdefulla vinklingar av ett bättre ledarskap.


Sommarläsning

I sommar bjuder vi dig som läser HRnytt på fri läsning av Chef & Ledare Magasin. Nedan kan du ladda ner ditt magasin.

Ur magasinet:
Svante Gabrán berättar om resan med skönhetsvarumärket Xlash som blev en retailsuccé. Linus Jonkman går på djupet om vad som format honom i livet och reder ut begreppen introvert och extrovert ledarskap. Han ger oss en insikt i fördelarna med det introverta ledarskapet. I magasinet hittar du också krönika, forskning och trender. 

Trevlig sommarläsning!

 

 

Ladda ner filen

Chef & Ledare Magasin