#5 Veckans poddcast med Tommy Lundberg

Lästid : 1 min

#5 Veckans poddcast med Tommy Lundberg

Tommy har ägnat sitt yrkesliv till kommunikation. Han har över 25 år i reklambranschen, där rollerna har varit allt från copywriter, kreativ ledare till företagare och vd.

Vi pratar med Tommy Lundberg om varför vi är inne i en fallande trend vad gäller engagemang i västvärlden – trots all forskning om ledarskap??? Förklaringen ligger enligt Tommy i ett systemfel där vi i allmänhet inte funderar så mycket kring hur människor egentligen fungerar utan istället kopierar beteenden runt omkring oss. Allmän varning utfärdat för matigt avsnitt!

PODCASTAVSNITT

#5 ”Siffrorna är ju skräckinjagande…”

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podcasten #nytttänk: 

#nytttänk vill med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till bättre ledarskap. De 10 avsnitten i säsong 1 sträcker sig från Sveriges kanske hetaste ledarskapsforskare till en svensk 41-årig kvinna som på plats i Tyskland nu tar över som VD för Mercedes-Benz Trucks, och på något sätt får man in en delfintränare samt musikgruppen Mando Diao däremellan tillsammans med en massa andra värdefulla vinklingar av ett bättre ledarskap.


Sommarläsning

I sommar bjuder vi dig som läser HRnytt på fri läsning av Chef & Ledare Magasin. Nedan kan du ladda ner ditt magasin.

Ur magasinet:
Svante Gabrán berättar om resan med skönhetsvarumärket Xlash som blev en retailsuccé. Linus Jonkman går på djupet om vad som format honom i livet och reder ut begreppen introvert och extrovert ledarskap. Han ger oss en insikt i fördelarna med det introverta ledarskapet. I magasinet hittar du också krönika, forskning och trender. 

Trevlig sommarläsning!

 

Ladda ner din sommarläsning här

Chef & Ledare Magasin