Lär dig mental träning tillsammans med idrottsstjärnor och andra framgångsrika
Foto: Frida Karlsson
PUBLICERAD 29/12/2023
Lästid ca 1 min
Boktips/julklappstips

Lär dig mental träning tillsammans med idrottsstjärnor och andra framgångsrika

Starta det nya året med inspiration och coachning av Stig Wiklund, en av Sveriges främsta mentala tränare/coacher. Ta del av inspirerande berättelser kring mental träning från idrottsstjärnor och skådespelare som Peter Haber.

Idrottsstjärnorna i boken har sammantaget tagit 44 OS- och VM-medaljer, varav 12 guld. Stig Wiklund coachar också företag, politiker, entreprenörer, studenter och ledare, varav flera medverkar i boken.

Ta del av inspirerande berättelser kring mental träning från framgångsrika personer som Marcus Ericsson, Frida Karlsson, Peter Haber, Johan Laurell, Helena Ekholm, Anna Olsson, William Poromaa, Karin Hallberg och Johan Olsson.

"För mig är det självklart att på samma sätt som jag går till gymmet för att få bättre fysik, arbetar jag med mental träning för att jag vill utvecklas och bli ännu bättre i allt jag gör. De som jobbar med att stärka sig själva mentalt är personer som vill utvecklas, som vill bra och prestera bättre."
Marcus Ericsson, världsstjärna inom racingsporten

Jag tror att mental träning kan vara drivkraften framåt för många människor. Att jobba med mental träning är ett tecken på att du vill utvecklas och bli en bättre version av dig själv.
Peter Haber, skådespelare


Här kan du köpa boken Mental träning för alla