Blodomloppet - Årets viktigaste motionslopp
PUBLICERAD 9/4/2024
Lästid ca 1 min

Blodomloppet - Årets viktigaste motionslopp

Sommaren närmar sig och med den kommer också säsongen för motionslopp runt om i landet. Ett av de mest populära loppen är Blodomloppet, som kombinerar motion med en god sak - att uppmuntra till blodgivning.

Blodomloppet arrangeras på flera orter runt om i Sverige och är öppet för alla, oavsett ålder och fysisk form. Man kan välja att gå, jogga eller springa 5 eller 10 km vilket gör det till en perfekt aktivitet för både rutinerade motionärer och nybörjare.

Men Blodomloppet handlar inte bara om att delta på ett lopp. Det handlar också om att göra en insats för samhället och hjälpa till att rädda liv. Genom att delta i loppet bidrar man till att öka medvetenheten om blodgivning och uppmuntra fler att bli blodgivare och att ge blod.

Att delta i Blodomloppet är också en social aktivitet. Man kan anmäla sig tillsammans med vänner eller kollegor och uppleva en sommarkväll tillsammans med ett högre syfte. Anmäler man sig i ett lag med 5 personer ingår det en trevlig picknickkasse från ICA efter loppet. Det blir en trevlig stund i gröngräset tillsammans efter loppet.

Så vad är din motivation för att delta i Blodomloppet i år?

Kanske vill du utmana dig själv och springa en längre sträcka än du tidigare gjort, eller så vill du bara ha en rolig och meningsfull kväll med vänner och kollegor. Oavsett vilken anledning du har är du välkommen att delta och bidra till en viktig och livräddande insats för samhället.


Anmäl dig här

Anmäl dig individuellt eller i lag