Välkommen till årets HR-event!
PUBLICERAD 8/4/2022
Lästid ca 3 min
Event

Välkommen till årets HR-event!

Missa inte årets HR-event den 26 april - på Hotel At Six i centrala Stockholm. Äntligen får du chansen att träffas fysiskt, mingla och nätverka med kollegor på detta kostnadsfria event, där vi bland annat presenterar och diskuterar de senaste trenderna inom HR och lärande.


Lyssna på en kundpanel med flera av Sveriges största och mest kända företag, ledd av Tehri Benjaminsson learning expert och oberoende konsult på HerbertNathan.

(Psst, hon kommer dessutom att berätta om HerbertNathans nya rapport och stora utvärdering av Learning Management Systems.)

Vi ses den 26 april kl 14 - 19.Här kan du läsa mer om agendan och boka din kostnadsfria plats!


Hur skapar du (och tar död på) engagemang?

Det pratas mycket om behovet av “engagement” idag, men engagemang är inte en isolerad aktivitet och den kommer inte av sig själv.

Fredrik Nilsson, från Hej Engagemang berättar mer, och tillsammans med Pia-Maria Thorén, expert på agil HR och agilt ledarskap ställer de frågan:

Hur släpper man loss innovationskraften i en organisation - och hur tar du bäst död på den?

Hör dessutom om de nya sätten att se på talang, kompetens och lärande som hjälper verksamheter bli mer snabbfotade och agila.

Stefan Robsén, ansvarig för Cornerstone i Norden och Baltikum berättar dessutom om Cornerstones nya holistiska och sammanhängande lösningar för personalhantering och utveckling, drivna av Artificiell Intelligens (AI) och med framtidens kompetens i centrum.

Vi kommer att diskutera frågor som:

Kompetensbrist

Hur hanterar du en värld som snurrar allt snabbare? Nya affärsmöjligheter öppnar sig hela tiden, men hur kan du ta till vara möjligheterna när kompetensen redan idag saknas, för att inte tala om hur det ska bli i framtiden?

Står sig min kompetens?

Samtidigt funderar medarbetare över hur länge deras kompetens kommer att stå sig, och vilken kompetens de egentligen ska satsa på

Pandemin har dessutom satt välmåendet i fokus - hur vill jag att mitt jobb och min karriär ska se ut?

Artificiell Intelligens

Den snabba förändringstakten ställer tuffa krav både på organisationer och medarbetare. Alla trender idag pekar på att enda sättet att överleva som organisation är genom att satsa på att skapa agila, snabbfotade verksamheter där medarbetare trivs, är involverade och engagerade. Lättare sagt än gjort. Men genom att använda talent management lösningar med Artificiell Intelligens (AI) som motor går det att skapa bättre förutsättningar för att genomdriva snabb förändring i stor skala.
På ett helt nytt sätt än tidigare går det att skapa sammanhängande system för framtidens arbetsplats, som stöttar organisationen och som ger medarbetare en helt annan upplevelse av arbete, utveckling och karriär än tidigare.

  • Organisationer kan med hjälp av dessa sammanhängande, holistiska system drivna av AI, inte bara få bättre överblick över vilken kompetens som finns i organisationen, utan även få förutsägelser för vilken kompetens som kommer att behövas i framtiden. De kan dessutom se vilka medarbetare som har närliggande kompetens, och som är intresserade av att vidareutveckla sig. Och genom att satsa på att utveckla existerande personal skapas bättre trivsel, engagemang och effektivitet.
  • Medarbetare kan själva ta ansvar för sin karriär, utveckling och utbildning - något som allt fler efterfrågar. Här hjälper AI till med att på ett bättre sätt visa hur enskilda medarbetare passar in i organisationen och ger medarbetare personligt anpassade karriärvägar baserat på deras egna önskemål, ambitioner och intressen. Och som dessutom överensstämmer med organisationens strategier och mål. AI gör det dessutom möjligt att rekommendera exakt vilka kurser och vilken utveckling de behöver för att ta sig vidare.

Vi ses den 26 april kl 14 - 19.Här kan du läsa mer om agendan och boka din kostnadsfria plats!