Årets viktigaste HR-event: “Låt oss prata mångfald och inkludering”
PUBLICERAD 30/10/2023
Lästid ca 2 min

Årets viktigaste HR-event: “Låt oss prata mångfald och inkludering”

Den 15 november på Posthuset i Stockholm kommer Morgan Alling, Barakat Ghebrehawariat, Stefan Blomberg och Tess Donnelly tala om hur du som ledare kan hitta och åtgärda det som skaver inom organisationen. Vi vill att du efter eventet ska kunna gå tillbaka till kontoret med genomförbara råd och tips mot bakgrund av den senaste forskningen.

Ja mobbning finns på våra arbetsplatser!

Visste du att 1 av 3 mår dåligt på jobbet? Det här vill vi förändra. Det går att skapa hälsosamma arbetsplatser där alla behandlas med värdighet. Morgan Alling skådespelare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare kommer att berätta om direkta åtgärder som går att användas på er organisation. Genom att skapa hållbara strategier kan vi tillsammans bekämpa mobbning.

Kan man säga svart?

Mångfald och inkludering är stora ord, men hur kan din organisation implementera dessa ord? ”Det finns en ängslighet i mångfaldsarbetet, men låt inte rädslan för att göra fel förlama er.”

Från Nyhetsmorgons soffa rak in till Posthuset i Stockholm kommer Barakat Ghebrehawariat statsvetare, journalist och entreprenör att berätta om hur du bemästrar konsten av normkritisk kommunikation. Förresten, får man säga svart? Just denna fråga kopplad till inkludering på arbetsplatser kommer Barakat att prata om på Dignity at Work.

Att bygga inkluderande ledarskap i en global organisation!

Hur jobbar IKEA konkret med mångfald, inkludering och jämlikhet global? Vi möter Tess Donnelly, Global Equality, Diversity & Inclusion Leader i Inter IKEA Group, i en rak och ärlig intervju. Vad betyder det egentligen att ha ett inkluderande ledarskap där vi skapar en kultur och arbetsmiljö där vi välkomnar olika perspektiv, olika värderingar, kompetenser och förmågor?

Hur vet vi om organisationen mår bra?

För att beslutsfattare ska kunna komma med välgrundade lösningar behövs levande forskning. Stefan Blomberg, en av Sveriges främsta forskare och föreläsare kring ämnet mobbning i arbetslivet, kan med sina över 20 års erfarenhet hjälpa oss att uppmärksamma och förebygga ohälsosamma faktorer.

I sin avhandling ”Se upp för icke-stödjande ledare” berättar Stefan om konflikter som kan eskalera till mobbning och ge negativa konsekvenser på individnivå.
Detta går att lösa, organisationer ska byggas hållbart med tillit och med aktivt närvarande ledare.

Vill du veta precis var det skaver i din organisation?

Träffa oss den 15 november. Genom att lyfta och diskutera mobbning och inkludering kan vi skapa hälsosamma arbetsplatser.

Anmäl dig här.


Om Whole

Whole har unik expertis och många års erfarenhet av arbetsplatser där utsatthet och mobbning slår hårt mot både människor och företag. Genom Wholes unika analysverktyg ser man tydligt vad som skaver och vilka åtgärder som behöver sättas in. Läs mer här.