Nu kan du nominera en av företagets digitala stjärnor
Foto: Vinnare genom tiderna
PUBLICERAD 25/8/2023
Lästid ca 2 min

Nu kan du nominera en av företagets digitala stjärnor

Vi vet hur viktiga de är, de digitala nyckelpersonerna som arbetar på våra arbetsplatser runt om i landet. Genom att nominera en digital stjärna till E-Star Awards så kan du lyfta fram dessa personer och ge dem det rampljus de förtjänar.

Digitalisering skapar ett ökat värde för både företagen och deras kunder. Det driver förändring och innovation men de digitala nyckelpersonerna arbetar oftast i det dolda och får inte alltid det erkännande de förtjänar. E-star Awards är skapad för att ändra på detta.

E-Star Awards – en hyllning till det osynliga arbetet

E-star Awards är en årlig tillställning som lyfter fram och hyllar personer som har utmärkt sig inom det digitala, digital marknadsföring och e-handel.


Nominera en digital stjärna
till E-Star Awards

Nomineringsportarna är öppna och alla är välkomna att nominera sina kollegor, medarbetare eller till och med sig själva till valfri kategori i E-Star Awards.

Klicka här för att vara med och utse Sveriges digitala stjärnor!

Nomineringen är öppen tom 31 augusti.

Vinnarna offentliggörs 10 oktober och de kommer att få det erkännande och den uppmärksamhet de så rikligt förtjänar.


Kopplingen till stjärnorna

De stjärnformade ballongerna som har satts upp runt om i landet är en del av E-star Awards marknadsföringskampanj.

"Stjärnorna representerar den glans som varje anställd bringar till sitt företag. Precis som stjärnorna på himlen kan vara svåra att se i stadens ljus, kan också dessa arbetshjältar vara svåra att se bakom företagens framgång." - Jennifer Holmgren, Talent Agent på E-commerce Recruit"


Om E-star Awards

E-star Awards är en tillställning där E-commerce Recruit tillsammans med partners hyllar de som står bakom företagens framgång. Med E-star Awards vill de lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus de förtjänar.