Hit kommer alla som bokar och arrangerar mässor, konferenser och event!
PUBLICERAD 6/12/2023
Lästid ca 1 min

Hit kommer alla som bokar och arrangerar mässor, konferenser och event!

Välkommen till Möten & Event, Nordens största mässa och mötesplats för alla som bokar och arrangerar mässor, konferenser och event. Här pulserar ett mässgolv med över 150 högkvalitativa leverantörer och företag som skapar oförglömliga upplevelser till ditt nästa event. Möt de hetaste konferensanläggningarna, se den senaste tekniken och utrustningen som effektiviserar och utvecklar event – digitalt som på plats. Dessutom finns mängder med upplevelser från företagen som ger ert event det lilla extra.

Men vad är det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter. Parallellt med mässgolvet finns 4 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av inspiration, se de senaste trenderna och få tips och idéer till nästa event.

Några av experterna du möter på scen:

  • Annika R Malmberg, VD Hamilton Group
  • Tony Irving, TV-profil och underhållare
  • Magdalena Kowalczyk, programledare Lyxfällan, civilekonom
  • Janne Björge, kommunikatör och inspiratör
  • Kodjo Akolor, Underhållare

Första mässdagen avslutas med ett färgsprakande mingel. Nu kan du säkra din mingelbiljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar mat och dryck. Låt dig överraskas av den magiska världen av LED som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset för Årets VD och Narrenpriset delas ut och njut av god mat och dryck under kvällen.

Missa inte möjligheten att vara med i händelsernas centrum där oförglömliga upplevelser skapas!

När: 21-22 februari 2024

Var: Kistamässan i Stockholm


Tre mässor under ett tak

Parallellt med mässan Möten & Event pågår även mötesplatsen och konferensen Sales & Marketing Expo samt Stockholm Business Expo - tillsammans skapar dessa en samlad arena för affärer, marknadsföring och event. Det fullmatade programmet uppdateras kontinuerligt fram tills mässan.

Se scenprogrammet och läs mer här»

Säkra din biljett här»