Webinar: Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala"

Lästid : 2 min

Webinar: Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala"

Covids framfart har drastiskt ändrat vår arbetsmiljö och arbetsplatser. Hur hanterar vi " det nya normala" och upprätthåller balans i livet?

Nu när rekommendationerna om att jobba hemifrån är hävda planerar många företag för en återgång till arbetsplatsen. Flertalet undersökningar och rapporter pekar på att de flesta anställda vill kunna kombinera distansarbete med en fysisk arbetsplats och det ser ut som att den hybrida arbetsplatsen kommer att bli det nya normala.

Med en allt mer digitaliserad arbetsmiljö är det svårt att inte ställa sig frågan: Kopplar vi någonsin ner? Kopplar vi någonsin av? Att upprätthålla balansen mellan privatliv och arbetsliv blir allt viktigare liksom förmågan att hantera ovissheten som pandemin försatt oss i.

Hur ska vi göra för att hantera det här nya “normala”?


Inbjudan till Webinar

Torsdagen den 21 oktober kl. 8.30 bjuder OneLab in till Webinar med Mona Drar där vi kommer prata om hur man kan hantera den förändrade arbetsmiljön och de nya arbetsplatser som skapats av Covids framfart.

Hur balanserar man privatliv och arbetsliv när gränserna blir allt otydligare? Hur kan vi stärka vårt välmående trots pandemin? Hur kan organisationer, HR och chefer stötta medarbetare i det nya “normala”?

Boka din plats här


Mona Drar är legitimerad psykolog samt organisationskonsult och har sedan sin start 2003 hjälpt högpresterande grupper och individer med att hitta bättre balans i livet. Monas kunskap och erfarenhet gällande välmående gör henne till en populär talare och konsult. 

Webinaret kommer att ledas av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.

Presentationen pågår i 30 minuter och följs av en frågestund på 15 minuter. Skicka in dina frågor redan idag till christoffer.carlson(@)onelab.se.

Vi ser fram emot att se er där!


Digital hälsoundersökning från OneLab

En lösning som kan hjälpa dig som arbetsgivare att hålla koll på hur medarbetarna mår vid distansarbete är att genomföra en hälsokontroll. Vi på OneLab har undersökningar som kan anpassas med olika typer av tester och prover, beroende på vilka utmaningar och  behov ni har. Kontrollen består ofta av ett dynamiskt frågeformulär som besvaras online. Vi kan också skicka hemprovtagningskit så varje medarbetare har möjlighet att utföra ett blodprov på egen hand med ett stick i fingret. Med dessa olika delar fångar vi upp både fysiska och psykiska faktorer som kan påverka dina medarbetares hälsa.  

Efter att provresultaten analyserats får samtliga medarbetare tillgång till en personlig riskprofil, och vi återkopplar direkt med läkare och sjuksköterskor till medarbetare i behov  av uppföljning. Därefter sammanställer vi anonymiserad statistik och gör en riskbedömning för gruppen eller organisationen. Personliga svar och resultat lyder givetvis under medicinsk sekretess. 

Vill du få hjälp med att införa ett proaktivt hälsoarbete? Kontakta oss på OneLab här