Missa inte arbetsgivarnas största utmaningar 2023
PUBLICERAD 27/3/2023
Lästid ca 2 min

Missa inte arbetsgivarnas största utmaningar 2023

Har du som arbetsgivare koll på hur dina anställda egentligen mår, vad är ’Quiet quitting’ och hur påverkar det företaget? Netigates årliga medarbetarrapport låter dig ta del av de senaste insikterna och utmaningarna som den svenska arbetsmarknaden står inför 2023.

Pandemin har inneburit stora förändringar för oss alla. Och kanske har det blivit svårare som företagare att anpassa sig till de anställdas syn på arbete och fritid. Allt fler har ju delvis börjat jobba hemifrån och även utvecklat mer självständiga yrkesroller.

Arbete utan minsta ansträngning

Men om man som företag inte vet hur de anställda mår eller vill ha sina arbetsdagar, och inte heller har en plan för det, kan det innebära sjunkande engagemang, lojalitet och nöjdhet. En av de senaste trenderna är det så kallade ’Quiet quitting’. Det betyder inte att man slutar på sitt jobb, bara att man gör minsta möjliga ansträngning. Något som påverkar både arbetsgivare och anställda på ett negativt sätt.

Rapporten som gör dig klokare

Undersökningsföretaget Netigate tar varje år fram en medarbetarrapport i syfte att ta tempen på den svenska arbetsmarknaden ur medarbetarnas perspektiv. Resultatet baseras på ett representativt urval av svar från svenska arbetstagare inom en mängd olika branscher. Och nu kan du ta del av den i ett webinarie.

Några av rapportens fokusområden:

• Engagemang
• Quiet quitting
• Oönskat beteende
• eNPS och mNPS (employee- och manager Net Promoter Score)

Anmäl dig till webinariet

Om du vill ta del av insikter, lärdomar och utmaningar som företag står inför 2023 anmäler du dig till Netigates webinarie med Anja Winter den 19 april. Att förstå arbetsmarknaden och medarbetarna är nyckeln till att skapa lönsamma och framgångsrika organisationer.

Anja Winter jobbar på Netigate som Senior Insight Consultant med fokus på medarbetarundersökningar. Hon har en bakgrund inom beteendevetenskap och kognitionspsykologi och har arbetat med undersökningar i över 10 år.
Läs mer och säkra din plats på webinariet här.


Om Netigate

Netigate jobbar med att förbättra kund- och medarbetarupplevelser genom att mäta, analysera och agera på feedback. Med deras feedbackplattform skapar de upplevelser som är utöver det vanliga