Ledarskap & Motivation – nytt aktuellt fokusområde på mässan Möten & Event 2023
PUBLICERAD 23/11/2022
Lästid ca 2 min

Ledarskap & Motivation – nytt aktuellt fokusområde på mässan Möten & Event 2023

Det nya fokusområdet är ett av fem områden på mässan, där Ledarskap & Motivation samlar Sveriges alla ledare och chefer för att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens.

Mässan har uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Förutom det nya området Ledarskap & Motivation finner ni Digital Meetings, Event Production, Möte & Konferens och Sales & Marketing. Här ser du den senaste eventtekniken, wow-anläggningarna, enastående destinationer, teambuildingstrategier, kreativa lösningar, sälj- och marknadsföringstekniker och får med allt du kan behöva för att skapa storslagna, kreativa möten, konferenser och event.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, där du som besökare kan ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer som stärker dig personligen såväl som i din yrkesroll. Scenprogrammen är helt kostnadsfria och här kan man lyssna till talare som Sofia Ståhl & Tareq Taylor, Michael Wolf, Carin Götblad, Olof Röhlander med flera.

På plats finns över +120 utställare och + 60 talare. Ta chansen till samtal med branschkollegor och skapandet av nya kontakter. Mässans första dag avslutas med ett kostnadsfritt mingel med Robin Bengtsson som gästartist.

Kostnadsfria mässbiljetten ger tillgång till tre mässor under ett tak!

Parallellt går mässan Sales & Marketing, Sveriges största mötesplats som driver och utvecklar sälj- och marknadsföringsstrategier. Sales & Marketings konferens är för dig som arbetar med sälj och marknadsföring. Två fullmatade dagar med fördjupande diskussioner från ledande experter och banbrytande varumärken som Coca Cola, Cirkle K, Microsoft med flera.

Den tredje mässan är Profil & Promotion, Sveriges största mötesplats för profil & reklamprodukter. Hitta nya innovativa produkter och se de senaste nyheterna som inom profilreklam.

De tre mässorna har mängder med gemensamma synergier som kompletterar varandra och bidrar till en starkare utställning samt ett mer utbildande scenprogram.

Läs mer och boka din kostnadsfria mässbiljett här