Nya EU-direktivet: Förbered din organisation för lönetransparens
PUBLICERAD 14/5/2024
Lästid ca 2 min
Webinar

Nya EU-direktivet: Förbered din organisation för lönetransparens

Efter ett framgångsrikt fysiskt event breddar vi nu inbjudan till ett exklusivt webinar som fokuserar på EU:s nya direktiv om transparent lönesättning. I samarbete med Teamtailor och Sysarb erbjuder vi en möjlighet att få praktisk vägledning för att framgångsrikt anpassa din verksamhet till det nya direktivet.

Webinarets huvudpunkter:

  • Checklista: Vad krävs för att vara redo? En genomgång av de nödvändiga åtgärderna för att uppfylla de nya lagkraven.
  • Spaningar: Hur kommer EU-direktivet att påverka arbetsplatserna och kultur?
  • Praktiska tips: Råd från talarna om hur du effektivt implementerar dessa förändringar i din organisation.
  • Redovisningskrav: Vad ska rapporteras senast den 31 maj och hur du förbereder denna dokumentation.
  • Frågestund: Vi kommer avsätta mycket tid för frågor.

Möt våra talare

Lisa Skinner Källström: Lisa arbetar som HR-chef på Teamtailor och har under sina år i olika HR-roller alltid fått extra energi av samspelet mellan människor och verksamhet, och hur HR kan bidra på bästa sätt. Att arbeta smart som ett HR-team och spegla organisationen har varit en avgörande ingrediens för att bidra till snabb tillväxt i dynamiska globala miljöer. Lisa är också särskilt nyfiken på framtiden för HR-arbete och dess koppling till utvecklingen av teknologi AI för att förbättra HR-verktyg.

Timmy Lundin: Timmy är delägare och försäljningschef på Sysarb. Han har varit med på Sysarb sedan 2020 där de sedan 2020 dubblat verksamheten i antalet kunder, anställda och omsättning. En stor del av sina dagar spenderar han med att hjälpa kunder att navigera i EU direktivet och hur man kan nyttja mjukvara för att effektivisera och automatisera en stor del av direktivet.

Marie Wikander: Marie är COO på HR-tech bolaget Wndy som erbjuder HR on demand. Marie brinner för transparens i lönesättning och för att få företag att lyckas med löneprocessen. Marie har en bakgrund inom både HR och Compensation & Benefits och har föreläst och talat på flera event om transparent lönesättning och hur arbetsgivare kan uppnå en positiv effekt av lönesättningen.

Anmäl dig idag!

Ta tillfället i akt att få insikter och praktiska tips från branschexperter, ställa dina frågor och säkerställa att din organisation är väl förberedd för att möta framtidens krav på lönetransparens.

När: Torsdag, 23 maj
Tid: 08:30-09:15
För vem?: HR, chefer och VD.