Så här söker du jobb på Sveriges bästa arbetsplatser
Foto: Emma N Stara och Anita Rae
PUBLICERAD 16/5/2024
Lästid ca 2 min

Så här söker du jobb på Sveriges bästa arbetsplatser

Idag, 16 maj, är det premiär för en ny söktjänst. På Jobbland Sverige samlas för första gången alla lediga tjänster på de cirka 400 certifierade svenska arbetsplatserna. Nu blir det enkelt att söka jobb på Sveriges bästa arbetsplatser.

Lediga jobb hos Sveriges bästa arbetsplatser, certifierade och rankade av Great Place To Work, samlas för första gången via en ny söktjänst på Jobbland.se


Lediga jobb på de bästa arbetsplatserna i Sverige

Jobbland.se - Sveriges bästa arbetsplatser

Great Place to Work och Jobbland.se startar ett unikt samarbete som samlar alla lediga jobb på de cirka 400 svenska arbetsplatser som uppnått certifieringen Great Place to Work®.


En arbetsgivare som bryr sig om dig, dina kollegor och hur ni har det tillsammans på jobbet är en viktig faktor när man söker jobb. Det visar data från Jobblands undersökningar flera år i rad. Äntligen får nu alla som söker en dokumenterat bra arbetskultur en kompass i sitt jobbsökande.
Anita Rae, vd för jobbsökmotorn Jobbland

Detta utmärker certifierade arbetsplatser

För att certifieras som ett Great Place to Work® krävs att organisationens medarbetare gjort en omfattande utvärdering av sin arbetsgivare i över 60 frågor som rör ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Arbetsgivare som genomgående får höga betyg kan uppnå certifieringen, och bland de certifierade rankas varje år de 65 allra bästa arbetsplatserna i Sverige.

De 65 organisationerna syns under samlingssidan "Sveriges Bästa Arbetsplatser" och de certifierade under "Great Place to Work-certifierade organisationer" på Jobbland.se

Great Place to Work®-certifieringen har funnits i Sverige sedan 90-talet, och är ett bevis för att medarbetarna upplever att organisationen har en bra kultur med rättvisa, stödjande chefer, stark gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter där livsbalans uppmuntras. Något som betyder mycket för människor när de letar efter sitt nästa jobb. Vårt samarbete med Jobbland är ett modernt och helt nytt sätt att ge lediga tjänster en kvalitetsgaranti och lyfta fram de arbetsgivare som kan garantera en riktigt bra arbetsplatskultur.
Emma N Stara, marknadschef på Great Place To Work.

Läs mer på HRnytt:

Hanna - vinnare av Årets HR-personlighet 2024

Humorfilm om grusade förhoppningar - Sveriges Bästa Arbetsplatser

Sveriges Bästa Arbetsplatser 2024 - cheferna får toppbetyg


Om Jobbland

Jobbland.se är en av Sveriges största jobbsökmotorer och arbetslivsmedier, med alla jobbannonser publicerade och runt 700 000 besökare varje månad. Här finns också inspirerande artiklar om jobbsökande, arbetsliv och karriär. Jobbland är Nordens ledande partner inom rekryteringsmarknadsföring.

Om Great Place to Work

Great Place to Work är en global organisation som årligen undersöker arbetsplatskulturen för miljontals medarbetare i över 100 länder. Med över 30 års forskning i bagaget fokuserar Great Place to Work på att främja tillitsbaserat ledarskap och skapa arbetsmiljöer där medarbetarna känner sig engagerade, motiverade och stolta.