Studieform

Geografi

Språk

Utbildningsform

Utbildning för utbildare (3)
Stärkande Dialog för lärare

Stärkande Dialog för lärare

Tuff ledarskapsträning

5 halvdagar | Fysisk/digital | Svenska

Hela Sverige

Utbildningsform: Öppen och företagsanpassad


I denna utbildning får du som lärare verktyg för att motivera elever och frigöra deras ansvar och driv, samtidigt som du bevarar din egen energi. Du lär dig effektiv kommunikation med elever, föräldrar, kollegor och ledning, samt att stärka andra utan att tappa energi. Programmet ger dig insikt i dina styrkor och svagheter, individuell feedback och nya perspektiv, vilket leder till överraskande resultat.

Producera webbkurser som ett proffs

Producera webbkurser som ett proffs

Towards

16 timmar | Digital | Svenska

Utbildningsform: Öppen och företagsanpassad


Arbetar du med interna utbildningar i en större organisation? Eller är du kanske utbildare och vill omvandla ditt kursmaterial till en digital självstudiekurs? Oavsett är det här kursen för dig. I kursen får du steg för steg kunskaper om hur du bygger upp och producerar din webbkurs, från idé till färdig utbildning. Dessutom får du tillgång till personlig rådgivning i 30 minuter vid två valfria tillfällen under kursen.

Eftersom utbildningen är helt webbaserad kan du gå den på distans, när du vill och var du vill. Det enda du behöver är en dator, en surfplatta eller en smartphone. Tack vare det smarta upplägget är kursen tidseffektiv och lätt att följa.

Beroende på hur mycket du arbetar med din egen kurs under utbildningen, tar det från cirka två dagar och uppåt att genomföra den. 

Utbildning för utbildare

Utbildning för utbildare

Resultatbolaget

Skräddarsydda företagsutbildningar | Fysisk/digital | Svenska

Hela Sverige

Utbildningsform: Företagsanpassad


Denna utbildning vänder sig till kompetensutvecklare, utbildare, mötesledare mfl. Genom att kvalitetssäkra interna utbildningar skapar ni kontinuitet och värde för medarbetare.