Letar du efter rätt utbildning för att ta din HR-karriär till nästa nivå? Eller vill du utveckla dina färdigheter och öka din kompetens inom ett annat område? Då har du kommit rätt!

Vår nya kategori för utbildning på HRnytt.se ger dig tillgång till en omfattande lista över relevanta och högkvalitativa utbildningar inom HR-området, samt andra områden som kan vara av intresse för kompetensutveckling.

Vi har noga valt ut de mest efterfrågade kurserna från de mest respekterade utbildningsanordnarna. Oavsett om du letar efter en grundläggande kurs för att lära dig grunderna eller en avancerad kurs för att ta dig till nästa nivå, så finns det något för alla.

Vill du synas med dina utbildningar här? Kontakta oss

Ekonomi

Bokföring och Redovisning

Right Education|Välj bland många kurser | Onlinekurs

Personalkostnaderna är ofta en betydande del av företagets kostnader och framgår av företagets ekonomirapporter. Oavsett på vilken nivå i företaget du jobbar så har du stor nytta av att behärska redovisningen. Vi har redovisningskurser som både är teoretiska och praktiska. Kurserna sträcker sig från grundläggande nivå till avancerad nivå. Köp ett kurspaket och få tillgång till mer än 100 kurser.

Inspirationsdag i hälsofrämjande ekonomi

Durewall|1 dag | Fysisk

Maximera produktiviteten och arbetsglädjen genom att förstå medarbetares behov och skapa meningsfulla arbetsförhållanden för en lyckad personalekonomi.

Lär mera om ekonomistyrning och controlling

Right Education|Välj bland många kurser | Onlinekurs

I ett snabbt och föränderligt affärslandskap kommer rollen som controller att behöva utvecklas. Många företag har en erfaren konsult som fyller denna roll som samtalspartner i. Här har vi samlat kurser inom företagsekonomi, ekonomistyrning och företagsledning. Köp ett kurspaket och få tillgång till mer än 100 kurser.