Letar du efter rätt utbildning för att ta din HR-karriär till nästa nivå? Eller vill du utveckla dina färdigheter och öka din kompetens inom ett annat område? Då har du kommit rätt!

Vår nya kategori för utbildning på HRnytt.se ger dig tillgång till en omfattande lista över relevanta och högkvalitativa utbildningar inom HR-området, samt andra områden som kan vara av intresse för kompetensutveckling.

Vi har noga valt ut de mest efterfrågade kurserna från de mest respekterade utbildningsanordnarna. Oavsett om du letar efter en grundläggande kurs för att lära dig grunderna eller en avancerad kurs för att ta dig till nästa nivå, så finns det något för alla.

Vill du synas med dina utbildningar här? Kontakta oss

Försäljning

Sälj & pitchretorik

Retorikkonsulten|Flexibel kurs | Fysisk

Lär er hur ni inleder pitchar och möten, hur ni samlar information och hanterar invändningar. Ni får med er strategier som ökar er trovärdighet med mer än 42%.

Värdebaserad försäljning

Starka resultat|6 heldagar | Fysisk

Upplev kraften i individens driv och teamets samarbete. Vårt utvecklingsprogram skapar hållbara best practice-modeller och maximerar styrkorna i ditt team.

Sälja och prissätta kunskap

Right Education|6 timmar | Onlinekurs

Att sälja och prissätta kunskap är ofta svårt. Det är svårt att beskriva produkten om den är komplex och mest innehåller så kallade mjuka värden. En kunskapstjänst är också beroende av ett samarbete mellan kunden och säljaren.
Det finns en mängd fallgropar som kunskapssäljaren kan råka ut för.