Letar du efter rätt utbildning för att ta din HR-karriär till nästa nivå? Eller vill du utveckla dina färdigheter och öka din kompetens inom ett annat område? Då har du kommit rätt!

Vår nya kategori för utbildning på HRnytt.se ger dig tillgång till en omfattande lista över relevanta och högkvalitativa utbildningar inom HR-området, samt andra områden som kan vara av intresse för kompetensutveckling.

Vi har noga valt ut de mest efterfrågade kurserna från de mest respekterade utbildningsanordnarna. Oavsett om du letar efter en grundläggande kurs för att lära dig grunderna eller en avancerad kurs för att ta dig till nästa nivå, så finns det något för alla.

Vill du synas med dina utbildningar här? Kontakta oss

Vård & Omsorg

Instruktörsutbildning i förflyttningskunskap

Durewall|7 dagar | Fysisk

Bli en kompetent och lösningsfokuserad arbetsplatsinstruktör inom förflyttningar. Lär dig Durewallmetoden och skapa trygga och skonsamma förflyttningar. Anpassas för vård- och omsorgspersonal.

För vård- och omsorgspersonal

Durewall|Flexibel kurs

Effektiv och skonsam förflyttningskunskap för vård- och omsorgspersonal. Värdigt bemötande och praktisk träning för trygga och säkra förflyttningar. Anpassas efter er arbetsplats.

Förebygg och bemöt utagerande beteenden inom demensvården

Durewall|Flexibel kurs

Få verktyg för lågaffektivt bemötande och kommunikation vid utmanande situationer inom demensvård. Skapa en lugn och trygg miljö genom förståelse och förebyggande. Anpassas efter era behov.

Kurs: Instruktörsutbildning i lågaffektivt bemötande och mjukt självskydd

Durewall|10 kurstillfällen | Fysisk

Praktisk utbildning i lågaffektivt bemötande och självskydd för vård, skola, omsorg, och socialt arbete. Empati, respekt och tryggare arbetsplats. Anpassningsbar utbildning för er verksamhet.

Durewalls webkurser

Durewall|Flexibel kurs

Flexibla webbkurser som kan tas när och var det passar dig. Köp enstaka licenser eller anpassade kurser för er verksamhet. Kontakta oss för paketpriser och skräddarsydda lösningar.